Warsztaty kulinarne są skierowane do wszystkich osób, którym zdrowie oraz dieta nie są obojętne.
Z każdej strony słyszysz, jak cukier jest niezdrowy, a jednocześnie wciąż sięgasz po słodkości? Podejmowałaś już wiele prób ograniczania cukru prostego w swoim jadłospisie, które kończyły się niepowodzeniem? Chcesz wprowadzić zmiany raz na zawsze, ale nie chcesz być na trudnej i męczącej diecie? Dobre decyzje żywieniowe mogą być naturalne i nie muszą być problemem. Na warsztatach dietetyczka pokaże, jak świadomie wprowadzać nawyki żywieniowe, które będą służyły Tobie i Twojemu zdrowiu, a przy okazji podpowie, jak podejść do tematu cukru w diecie.
Prowadzenie:
Marlena Świderska – dietetyczka i psychodietetyczka. Absolwentka Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie oraz SWPS Uniwersytetu Humanistycznospołecznego w Warszawie.
„Uwielbiam swoją pracę. Pomagam we wdrażaniu zaleceń żywieniowych w chorobach dietozależnych. Szczególnie bliskie mi są tematy diety w chorobach tarczycy i insulinooporności. Z ogromną satysfakcją prowadzę prelekcje dietetyczne oraz warsztaty kulinarne dla dorosłych oraz dzieci w wieku przedszkolnym i szkolnym. Stale pogłębiam swoją wiedzę czytając specjalistyczną literaturę oraz uczestnicząc w szkoleniach i konferencjach tematycznych".